Обучение по заявка
Актуално

ОБУЧЕНИЕ ПО ЗАЯВКА

На вниманието на фирми и организации – индивидуални програми за обучение и квалификация на ваши служители.

Центърът за професионално обучение към Федерацията на научно-техническите съюзи в България може да подготви и да проведе обучение и квалификация на група ваши служители. Едно такова обучение по заявка е много подходящо във всички случаи, когато трябва да удостоверите професионална компетентност или да повишите квалификацията на работещите във вашата фирма. Често пъти това се налага заради нормативни изисквания или за изпълнението на определени проекти.

От 2003 г. Центърът за професионално обучение към ФТНТС е лицензиран учебен център в Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение. Лицензията ни включва повече от 200 професии и специалности и за изминалите години при нас са обучени няколко хиляди човека. Но това не е единствената причина да се обърнете към нас за вашето обучение по заявка.

 

Обучение по заявка

Защо за потърсите нас за вашето обучение по заявка?

Има много неща, които ни отличават сред останалите над 1000 лицензирани центрове в цялата страна. Но може би най-важното сред тях е, огромният брой специалисти, които членуват в териториалните сдружения и научно-техническите съюзи към ФНТС. По актуални данни те надхвърлят 15 000. Това е безценен актив от хора с висока квалификация и богат опит.

Структурата на ФНТС в България обединява 19 национални сдружения – научно-технически съюзи (НТС) и 32 териториални сдружения – ТС на НТС. В много от тези съюзи и териториални сдружения също има дългогодишни традиции в провеждането на обучения и квалификации. Но, което е по-важното, е тясната връзка, която нашите териториални организации и съюзи поддържат с висшите учебни заведения в цялата страна. По този начин имаме директен контакт с множество хабилитирани преподаватели, които каним да водят нашите обучения.

Компетентност за вашето обучение по заявка

Отлично познаваме нормативните изисквания и нашите учебни програми са напълно съобразени с всички критерии за качествено професионално обучение. По този начин за вашето обучение по заявка ние не само ще подберем най-подходящите специалисти, които да го проведат, но ще включим в него и всичко необходимо за съответната квалификационна степен.

Разбира се, едно обучение по заявка ще бъде напълно съобразено с конкретиката на работата във вашата фирма или организация и ние ще се съобразим с вашите персонални изисквания – за акценти в обучението, както и за време и място на провеждане.

Удобно място за провеждане

Тук е момента да кажем, че вашето обучение по заявка можем да проведем както в София, където разполагаме с изключително богата материална база, така и навсякъде другаде в страната – в съответната териториална организация от нашата структура. Разбира се, в случай че разполагате с подходящо помещение, обучението на вашите служители можем да го проведем и при вас.

Ще се заемем с вашето обучение по заявка веднага щом се свържете с нас и уточним неговите параметри. И категорично можете да разчитате на три неща:

  • Бързина
  • Професионализъм и
  • Конкурентни цени.

Попълнете тази бърза форма за контакт или се свържете с нас:

Тел. 087 870 36 98

e-mail: kvvo@fnts.bg

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Въведете точното наименование на фирмата (необходимо е за договор и за фактура)
Име и фамилия на лице за контакт
Въведете валиден телефонен номер за връзка с вас.
Въведете валиден е-mail за връзка с вас.
които желаете да обучим
По ваша преценка
Checkboxes

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *