Предпечатна подготовка
Предстоящо

Двумесечен курс по предпечат

Човек с умения за предпечат може да намери работа в много различни сфери, в зависимост от неговата креативност, умения и интереси.

Затова организираме един кратък курс, в който са включени най-важните неща от подготовката на текст и илюстрация за отпечатване. Курсът ще бъде с продължителност от 2 месеца като занятията ще бъдат 2 пъти седмично от 18 до 20 часа. Обучението ще се води от преподавател с дългогодишен опит както в преподаването, така и в подготовката на издания за печат.

Акцент върху практиката

Курсът е със силно изразена практическа насоченост и се базира основно на използването на програмите на Adobe с фокус върху InDesign. Обучението се провежда по част от учебната програмата за Графичен дизайн и може да завърши с издаването на официално Удостоверение за професионално обучение по формуляр на МОН.

Курсът е подходящ дори и за хора с минимални компютърни знания. Разбира се най-много време за теория и практика е отделено на програмата InDesign. Акцентира се върху оформлението на книги, дипляни, визитки и др.

Обучението завършва с изработка на примерни варианти на тези изделия, което ще ви създаде увереност във вашите умения да се справяте практически с програмата InDesign.

Място на провеждане

Занятията ще се проведат в Националния дом на науката и техниката на ул. Г.С. Раковски № 108 в София в зала, оборудвана с необходимата техника и софтуер. Разбира се, ако желаете може да ползвате и собствен лаптоп.

Обучението ще започне след 15-ти септември 2024 г. като точната програма за дните от седмицата, когато ще се провеждат занятията, ще бъдат съобразени с графика на преподавателя и ще бъдат съобщени допълнително.

Цената на цялото обучение е 750 лв. които ще бъдат заплатени на две части:

  • 150 лв. при записване и
  • 600 лв. в началото на м. септември.

За да запазите вашето място още сега е необходимо да попълните формата за заявка и да заплатите първоначалната такса за записване. Така ще си гарантирате вашето участие, тъй като оборудваните компютърни работни места са ограничен брой.

Форма за заявка:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и фамилия
Въведете валиден телефонен номер за връзка с вас.
Въведете валиден е-mail за връзка с вас.
Попълнете от кого ще дойде плащането - от вас, името на друг човек или наименованието на фирма.
Checkboxes

Банкова сметка за заплащане на обучението:

Обединена Българска Банка АД, клон Раковски

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG89UBBS78201070035720

Важно: В платежното нареждане непременно посочете като основание „Курс по предпечат

Допълнителна информация и въпроси:

тел. 087 870 3698

email: kvvo@fnts.bg

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *